csaló csajok - kritika


 Mindig elgondolkodok azon, hogy mennyire lehet überelni, vagy fokozni egy olyan filmet aminek storyja 2 nő akik bár különböznek egymástól mégis ugyan azt a 'szakmát' űzik : szélhámosok akik gazdagokból szednek ki pénzt, esetleg értékes ékszert. Nos eddig azt mondanánk hogy ilyen filmekkel tele van a padlás . De ha ebben filmben Anne Hataway és Rebel Wilson játszik azt nem lehet kihagyni. 

A történet szerint Penny  ( Rebel Wilson) kisstilű bünőzésből él, Josephine is de ő már nagy pályásként . Egyik alkalommal útjuk során összetalálkoznak egy vonaton ahol és úgy döntenek egyesítik erejüket, és duóban folytatják tovább a jól működő vállalkozást Így kezdődik el kettejük kalandokkal, izgalmakkal és póénokat nem kímélő története . Láthatjuk ahogy Josephine kiokosítja Penny-t , megmutatja neki hogy milyen trükkös módszerekkel lehet még jobb . De Penny- is ellátja Josephine-t tanàcsokkal bár az ő módszerei nem éppen  elegáns módszerek :) Szépen törnek felfelé a ranglétrán amíg nem találkoznak egy fiatal fiúval aki amellett hogy gazdag is még jóképű is . Így létre jön köztük egy fogadás és persze rivalizálás hogy kitudja hamarabb megszerezni a fiú hatalmas vagyonát. Persze mindketten más és módszereket használnak céljuk eléréséhez, amit nem lehet nevetés nélkül kibírni. Persze nincs egy vicces film egy jó csavar nélkül amit nem lesz nehéz kitalálni , de ha esetleg mégse akkor is meglepő és viccesen derül ki . 

Színészek : A színészek kiválasztása telitalálat . Rebel Wilson zseniális színésznő, garantáltan hozza a komika szerepet, neki köszönhetően nincs olyan jelenet amin ne röhögnénk szét magunkat . De Anne Hataway-re se lehet panaszunk. Jól hozza a vicces , előkelő, figuràt aki néhol még akcentussal, csáberőt bevetve képes szinten megnevettetni   minket. Ők ketten nagyon jó páros az egész film alatt, de a többi színészre se lehet panasz .Ehhez a grátisz a szinkron. Bogdányi Titanilla zseniálisan hozza Anne figuráját a filmben , poénos ha kell , ők már egy összenőt páros . De Kokas Piroska is garancia a minőségre mikor Rebel Wilson-nak kölcsönözi a hangját vicces poénos tökéletesen hozza a komikát .végszó : én ezt a filmet nagyon tudom ajánlani, vicces, poénos szórakoztató remek színészekkel. Gyönyörű látvány világgal . Ha tehát egy könnyed és szórakoztató filmet kerestek a csaló csajok nektek való film.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A srác nem jár egyedül - kritika

Csók fülke 3 - magyar felirattal

Séta a Múltba - A walk to remember kritika