Csók fülke 3 - magyar felirattal


Igen jól látod a címből ez egy rövidke de annál izgalmasabb bejegyzés . Ugyan is miután Júliusban megvolt a csókfülke 2.részének bemutatója a Netflixen utána a szereplők, és a film rendezője tartottak egy élő bejelentkezést.
 Aminek keretében megosztottak a rajongókkal néhàny kulissza dolgot a 2.résszel kapcsolatban , de ami a legfontosabb hír volt és erre senki nem számított volna hogy bejelentették már jövőre jön a csókfülke 3.része . Tudom most azt mondod OMG !!!!                             
Hogy lehetséges hogy ilyen hamar mikor csak nem rég jött ki a 2.rész ?
Dobpergés ....... azért jöhet ki már jövőre a film, mert egybe forgatták a 2.résszel . 
Ami egy nagyon szuper hír, főleg most hogy a korona vírus miatt elég necces forgatni bármit is .
És meglepetésként kaptunk egy exkluzív kis jelenetet amiben Elle, Noa,Lee és Rachel élvezik a nyári szünetet, de Elle eközben fontos hívást ami jövőjére és kapcsolatára  igen csak hatással lesz .
Szóval már csak egy pár hónap és újra láthatjuk kedvenc csókfülkés filmünket .
Ti várjátok már ? Én nagyon várom,nem csak azért,mert az egyik kedvenc filmem . Érdekel hogy milyen méltó lezárást fog kapni az egész csókfülke film . Mennyire fogják tudni fokozni,mèg izgalmasabbà tenni, hogy azok a karakterek akiket megszerettünk hogy ők is méltó történet lezárást kapjanak,és ne csak egy összecsapott történetszálat. 

De talán a legjobban azt várom és szerintem ti is , hogy mi lesz Noah-val és Elle-lel hogy végződik majd a szerelmük, mennyire lesz erős a kapcsolatuk hogy alakul a jövőjük akár együtt, vagy külön én persze happy end-et szeretnèk velük kapcsolatban . De a film többi szereplőjének story alakulását is izgatottan vàrom .

 Előzetes egyenlőre mèg nincs, de szerintem màr nem kell sokat vàrnunk mivel a premier eddig mindig nyár körüli volt, az előzetesre szerintem már nem kell olyan sokat vàrni és hamarosan làthatjuk . Én nagyon várom az utolsó csókfülke filmet és hogy még egy film erejéig izgalhassak Noah-ért és Elle-ért .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A srác nem jár egyedül - kritika

Drakulics Elvtárs film kritika