Csókfülke 3 - előzetes elemzés + érdekesség

 


Biztosan nem én vagyok az egyedüli,aki nagyon várja és számolja vissza a napokat hogy láthassa a csókfülke 3. és egyben lezáró részét,hogy megtudjuk hogyan alakul Elle,Noah,Lee, Rachel jövője hogy együtt maradnak-e . Egy hete végre megérkezett a csókfülke  3.részének hosszabb előzetese,amiben már egy kicsivel több részleteket láthattunk és nem túlzok ha azt mondom lesz itt minden,de ennyire ne szaladjunk előre . 

Mivel Augusztus 11.-ig még 24 nap van hátra arra gondoltam hogy kicsit kielemezném nektek az előzetest történet és érdekességek szerint . 

Az előzetes azzal indít hogy Elle,Noah,Lee és Rachel megkérik Noah és Lee anyukáját hogy az utolsó nyarukat had töltsék el az ő tó-parti házukban,amire természetesen vigyázni fognak . Ezt követi egy buli amin mindenki részt vesz . Másnap Lee-t kelti fel Elle egy dudával azzal a szöveggel :

 Jó reggelt !vagyis már délután egy óra van napsugaram . Majd ezután Lee és Elle találnak egy kis uzsonnás dobozt amiben az ő strandos bakancslistàjuk van amire felírtak minden olyan őrült dolgot,amit az egyetem kezdése előtt megakarnak csinálni. Itt viccesen meg is jegyzik hogy az eggyik miatt tutira letartóztatnák őket . 

A következő jelenetben  Elle-t hallhatjuk ahogy narrátolja hogy attól még hogy elmenekülsz a valóság elöl,előbb utóbb az ugy is megtalál .   Ezután Elle-t mutatják  hívás közben ahol is közlik vele hogy holnapig döntenie kell melyik egyetemet választja,amivel vagy szerelmét,vagy gyerekkori legjobb barátját megfogja bántani. Lee megvicceli Noah-t azzal hogy fel húzza az alsó gatyáját.

A következő jelenetben Elle és Noah látható,ahol is Elle megprobálja elmondani,hogy sorra került a 'várólistán'.

Ezután Noah és Cloe-t láthatjuk ahol a fiú elmondja hogy Elle végül is a Hardward-ra járna,az végül is csak miatta lenne hogy együtt legyenek . Cloe persze megnyugtatja Noah-t hogy biztosan nem csak erről van szó,és hogy  bízzon Elle-ben. 

Ezután Elle-t láthatjuk  kötényben,amint meglepetésére újra találkozik Marco-val egy étterem/kajáldánál a fiú meg is jegyzi,hogy reméli jóban vannak ,mire a lány bólint eggyet hogy persze ,de rögtön ezután narrálja,  hogy ez tutira nem lesz könnyü közte és Marco között és ezután láthajuk ahogy egy nagy tálcával a kezében  el csúszik és minden kaja ráesik .Ezután ismét egy Elle és Noah pillanatot látunk egy romantikus vacsora lenne,de Elle közli hogy van ez bakancslistás programuk Lee-vel aminek Noah nem örül. Ezután egy beszélgetést látunk Marco-val és Elle-lel amiben a lány valószinüleg tanácsot probàl kérni Marco-tól azzal kapcsolatban,hogyan töltsön szerelmével is több időt,emellett sulit is kell választania,Lee-vel is sok időt szeretne eltölteni . Ezutáni jelenetben Lee megkérdezi Elle-től hogy mikor akar indulni jövő héten a Barclay Egyetemre, amire persze döbbent arcal néz . Ezután Lee és Noah anyukája látható aki elmondja Elle-nek,hogy eddig mindig mások mondták meg neki hogyan döntsön,de most itt az idő,hogy ő saját maga döntse ezt el. Majd újra Marco-t láthatjuk aki próbálja meggyőzni Elle-t hogy nem Noah az,akivel lennie kell . Noah látható ezután aki valószinüleg újra veszekedésbe kerül Marco-val és elviharzik a motorjával. Ezt követi egy szép montázsos bejàtszás majd, az előzetes  Elle záró gondolatával zárul :  Lesznek olyanok akiktől időv elsodor az élet, és  emlékekké fakulnak,de páran örökre a részünké válnak.

Azt kell mondanom,hogy egy nagyon izgalmas,érzelmekkel teli filmet fogunk kapni,amire majd biztosan sokáig emlékezni fogunk és újra meg újra megnézünk akár az első,vagy a második vagy ezt a mostani utolsó részt . Én nagyon várom hogy mi képpen zárul le majd a film ,de azt hiszem ezzel nem csak én vagyok így . 

Érdekességek

- A 3.részt egybe forgatták a 2.résszel egy időben

- A könyv 3.része itthon is megjelenik magyarul Agusztus 6.-án The kissing Booth 3 - még egyszer utóljára címmel.

- A Beth Reekles a köny írója egy mai instagram live-ban mesélte hogy már látta a csókfülke 3.részét,ami nagyon tetszett neki, szerinte nagyon jó,vicces,és érzelmekkel teli  film lett.

+ érdekesség még hogy Beth Reekles-nek van a csókfülke könyv  1.részéből egy olyan példánya,amit minden szereplő aláírt.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Csók fülke 3 - magyar felirattal

A srác nem jár egyedül - kritika

Drakulics Elvtárs film kritika